Σας καλωσορίζουμε και σας υποδεχόμαστε στην νέα μας διαδικτυακή ιστοσελίδα. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η συνεχής φροντίδα για εξέλιξη στο κλάδο, εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Δείτε τον αναλυτικό κατάλογο με τις κότες αυγοπαραγωγής, κρεατοπαραγωγής, τις γαλοπούλες, τις πάπιες και τις χήνες μας και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Η εταιρεία μας είναι οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 2009 από τον Άγγελο Βαλερά και αρχικά δραστηροποιούνταν αποκλειστικά στην εκτροφή αυγόκοτων. Στη συνέχεια και καθώς τα χρόνια περνούσαν η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτάθηκε και στην εκτροφή κρεατόπουλων και γαλοπούλων.

Πλέον η μονάδα μας διαθέτει εκκολαπτήριο δυναμικότητας 70.000 αυγών και μονάδα παραγωγής ζωοτροφών. Έτσι σηματοδοτείται η κάθετη ολοκλήρωση της επιχείρησής μας και επισφραγίζεται η διασφάλιση της ποίτητας του τελικού προϊόντος μας.

Oι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Δεμάτι Ανατολικού Ζαγορίου, στα Ιωάννινα σε ιδιόκτητο πτηνοτροφείο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2500τμ.

Οι συνεχείς εργαστηριακοί και ποιοτικοί έλεγχοι για τις κότες καθώς και για όλα τα πτηνά , αποτελούν κύριο μέλημα της εταιρείας μας. Η ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται από τους αυστηρούς κτηνιατρικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην τήρηση των προτύπων υγιείνης.

Σκοπός της εταιρείας είναι η εκτροφή και η πώληση κοτόπουλων αυγοπαραγωγής, κρεατοπαραγωγής και μικτών αποδόσεων τα οποία απευθύνονται είτε σε οργανωμένα πτηνοτροφία (βιολογικής ή μη εκτροφής) είτε για οικόσιτη εκτροφή.

 

Κτηνιατρικός σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Άγγελος Βαλεράς.